INVITED SMART LOCK
Het elektronische slot voor jouw deur

U bent hier:
Home > Invited Smart Lock

Invited Smart Lock

Dankzij dit slimme deurslot heb je geen sleutel meer nodig. Open altijd comfortabel en veilig jouw deur met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening. Net zo veilig als internetbankieren.

Wat kan een Invited Smart Lock?

  • Knock Knock
    Spelen de kids buiten en wil je de deur niet open laten staan? Organiseer je een bbq en heb je je handen vol met salades en vleesschalen? Geen zorgen. Drie keer kloppen en kinderen, visite of zorgverleners komen dankzij Invited Smart Lock zelf makkelijk binnen. Schakel de speciale klopfunctie in en uit wanneer jij het wilt.
  • Dag- en nachtstand
    In de dagstand valt de deur wel dicht, maar niet automatisch op slot. Zodat je gemakkelijk in en uit kunt lopen. In de nachtstand draait het slimme deurslot automatisch volledig op slot.
  • Auto lock – automatisch op slot
    Invited Smart Lock is slim. Zelfs zo slim dat het slot zichzelf aanleert wat hij moet doen. Dankzij sensoren weet Invited precies wanneer jij de deur hebt dichtgedaan. En sluit het slimme deurslot de deur.


Veiligheid

Met een Invited Smart Lock hoef je je geen zorgen te maken over veiligheid. Door de slimme encryptie is Invited Smart Lock minstens zo veilig als internetbankieren. Een **SKG-certificering en het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijg je natuurlijk niet voor niets.

Bij aanschaf van Invited Smart Lock krijg je twee afstandsbedieningen. Je kan tot 250 afstandsbedieningen toevoegen aan het slot. De signalen zijn extra goed beveiligd. Dankzij de modernste AES 128 bits encryptie is het afluisteren van de gecodeerde signalen zinloos.


Meer weten over Invited Smart Lock?

Onze concepten