U bent hier:
Home > Overige producten

Overige producten

Asfra BV gaat verder onder de naam De Beer Innovations BV en zal zich toeleggen op het ontwikkelen en naar de markt brengen van innovatieve concepten binnen de ijzerwaren- en sanitair branche.

Al sinds 1985 maakt Asfra deel uit van de De Beer Groep, een fabrikant van technische producten, die voornamelijk actief is binnen de sanitair industrie. De Beer is een familiebedrijf met haar hoofdkantoor in Barneveld, 4 productielocaties in Nederland en Duitsland en zo’n 140 medewerkers.

Asfra was als vertegenwoordiger van merken van derden, in toenemender mate een vreemde eend binnen de groep en had moeite een eigen profiel te ontwikkelen. In de afgelopen jaren zijn vanuit Asfra echter steeds meer innovatieve concepten ontwikkeld die in eigen beheer geproduceerd werden. Voorbeelden hiervan zijn het slimme deurslot Invited Smartlock, de SKG gekeurde sleutelkluis Puck en Doornado – een design deurstopper.

De bestaande activiteiten van Asfra zullen als activiteit binnen De Beer Innovations BV onverminderd doorgevoerd worden en vertrouwde producten blijven gewoon leverbaar.


Meer weten?

Onze concepten