Contact met De Beer Innovations

Waarmee kunnen wij u helpen?

U bent hier:
Home > Over ons

Over ons

Asfra BV gaat verder onder de naam De Beer Innovations BV en zal zich toeleggen op het ontwikkelen en naar de markt brengen van innovatieve concepten binnen de ijzerwaren- en sanitair branche.

De Beer Innovations BV
Accustraat 4
NL – 3903 LX Veenendaal
Tel.: +31 (0)318 – 88 66 00

Het doel van De Beer Innovations is het bundelen van de innovatiekracht en het versnellen van ontwikkelingen en marktintroducties.

Al sinds 1985 maakt Asfra deel uit van de De Beer Groep, een fabrikant van technische producten, die voornamelijk actief is binnen de sanitair industrie. De Beer is een familiebedrijf met haar hoofdkantoor in Barneveld, 4 productielocaties in Nederland en Duitsland en zo’n 140 medewerkers.

Asfra was als vertegenwoordiger van merken van derden, in toenemender mate een vreemde eend binnen de groep en had moeite een eigen profiel te ontwikkelen. In de afgelopen jaren zijn vanuit Asfra echter steeds meer innovatieve concepten ontwikkeld die in eigen beheer geproduceerd werden. Voorbeelden hiervan zijn het slimme deurslot Invited Smartlock, de SKG gekeurde sleutelkluis Puck en Doornado – een design deurstopper.

Met de opgedane ervaring bij het naar de markt brengen van innovaties, wordt Asfra de centrale ‘concepten fabriek’ van de De Beer Groep.

De concepten van De Beer Innovations richten zich op:

  • fysieke producten
  • met innovatieve kenmerken of unieke proposities
  • geheel of gedeeltelijk geproduceerd binnen eigen fabrieken
  • gericht op de DHZ’er of professional binnen de ijzerwaren- en sanitair branche

Wij hopen u als klant in de toekomst te mogen verrassen met creatieve, innovatieve concepten, die ook binnen uw onderneming commercieel succesvol een plek vinden.

De bestaande activiteiten van Asfra zullen als activiteit binnen De Beer Innovations BV onverminderd doorgevoerd worden en vertrouwde producten blijven gewoon leverbaar.


Vragen? Laat het ons weten!    Onze concepten