cover
U bent hier:
Home > Puck Keysafe

Puck Keysafe

Sleutelkluizen zijn praktische oplossingen voor het verlenen van toegang tot een woning zonder dat iemand terplekke aanwezig hoeft te zijn voor sleuteloverdracht. Sleutelkluizen worden bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt in de thuiszorg, maar ook bij het verhuren van (vakantie)woningen, en gewoon in huiselijke kring.

Puck Keysafe is een in Nederland ontwikkeld product, dat wordt geproduceerd in Duitsland. Puck is de enige mechanische sleutelkluis met SKG** keurmerk en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Daarmee is de Puck het veiligste sleutelkluisje met cijfertoegang.

Hoe werkt Puck?

Puck heeft een 4-cijferige code, die de gebruiker zelf kan instellen. Om de kluis te openen, moet de gebruiker de juiste code instellen en de kluis een kwartslag draaien. Tijdens dit draaien, verspringt de code automatisch, waardoor de code niet door andere mensen af te lezen is. Ook kan het daardoor niet gebeuren, dat het kluisje per ongeluk onafgesloten blijft.

Puck is daarnaast voorzien van een zogenaamd ‘privacy shield’, dat voorkomt dat omstanders mee kunnen kijken bij het instellen van de code.

Doelgroepen

  • Puck & Thuiszorg
  • Puck & uw gezin
  • Puck & verhuur van (vakantie)woningen


Wilt u meer weten over Puck Keysafe?

Onze concepten